Kan ik het controle paneel aanpassen?

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om het controle paneel aan uw wensen aan te passen. Als u wilt kunt u alle images op het paneel dat uw clienten gebruiken veranderen in eigen images.

Heb ik mijn eigen statistieken op mijn server?

Ja, ieder hostingpakket komt standaard met statistieken. Deze statistieken worden automatisch geactualiseerd.

Kan ik gemakkelijk upgraden voor meer webruimte, pakketten enz.?

Onze reseller pakketten zijn heel flexibel. Uw pakket groeit mee met uw hostingbedrijf. Het is daarom altijd mogelijk om te upgraden naar een hoger pakket. U kunt met alle andere pakketten upgraden naar een hoger Reseller pakket.

Wanneer wordt mijn pakket geactiveerd?

Uw pakket wordt geactiveerd zodra uw betaling bij ons is binnengekomen. Als u online betaalt, dan is dit nagenoeg onmiddellijk. Kiest u voor overschrijving dan is dit pas wanneer het bedrag op onze rekening zichtbaar is.

Is het mogelijk om maandelijks te betalen?

Maandelijkse betalingen zijn niet mogelijk. De minimum betaaltermijn voor reseller hosting is 12 maanden.

Krijgen mijn klanten support van Resellers Hosting™?

U bent als reseller van Resellers Hosting™ zelf de contactpersoon voor uw eigen klanten. U geeft dus support aan uw klanten. De Resellers Hosting™ helpdesk zal nooit uw klanten contacteren en evenmin support vragen van uw klanten rechtstreeks beantwoorden. Alle correspondentie verloopt via u als reseller. Mochten er problemen zijn die u zelf niet onmiddellijk kan oplossen, dan kan u uiteraard zelf  de helpdesk inschakelen om u te helpen.
Heb ik mijn eigen statistieken op mijn server?
Ja, ieder hostingpakket komt standaard met statistieken. Deze statistieken worden automatisch geactualiseerd.
 
< Prev   Next >
 reseller.jpg